HostelEarth.com - Αύξηση κρατήσεων με μια πλήρως προσαρμόσιμη αλλά φθηνή και αποτελεσματική μηχανή κρατήσεων ξενώνες και ξενοδοχεία

Αποκτήστε περισσότερες κρατήσεις με τη μηχανή κρατήσεων IWB. Φανταστείτε ένα σύστημα κρατήσεων στον ιστότοπό σας, το οποίο είναι πιο προσιτό, αλλά πιο προσαρμόσιμο από οποιοδήποτε άλλο σύστημα κρατήσεων σχεδιασμένο για ξενώνες, καταλύματα με χαμηλό κόστος ή διαμερίσματα. Καλύτερα, αυξήστε το περιθώριο κέρδους σας με την εγγύηση της «καλύτερης οικονομίας». Συγκρίνετε με οποιονδήποτε άλλο πάροχο, ελέγξτε τα demos μας.

Backpacker hostel κρατήσεων

Γιατί να επιλέξετε Instant World Booking για τη μηχανή κρατήσεων του ιστότοπού σας;

Απλά, το Instant World Booking προσφέρει περισσότερη προσαρμογή για τον ιστότοπό σας, ευελιξία με καταθέσεις και πληρωμές πελατών και ευκολότερη ρύθμιση. Και σημαντικότερο, μπορούμε να προσφέρουμε μια φθηνότερη λύση από οποιονδήποτε ανταγωνιστή προμηθευτή. Εγγυόμαστε αυτό. Θα το εγκαταστήσουμε ακόμη και για εσάς αν δεν διαθέτετε υποστήριξη στο Web.

Ξενόγλωσσο σύστημα κρατήσεων για ξενώνα

Το IWBmob είναι μια νέα τεχνολογία που αλλάζει το παιχνίδι

Ο νέος σχεδιασμός μας, ονομάζεται IWBmob, είναι ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που προσφέρει στους χρήστες κινητών συσκευών την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αυτός ο νέος σχεδιασμός προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες σας. Για τους χρήστες της νέας μηχανής κρατήσεων, η εμπειρία ξεπερνά σχεδόν κάθε σύγχρονη τοποθεσία κρατήσεων.

  • Πρωτοποριακή κινητή αισθητική
  • Διεπαφή εξαιρετικής απόκρισης
  • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Μάθετε περισσότερα για το IWBmob

Πώς αυξάνεται η κράτηση του IWBmob;

Περισσότερο από το 50% των εμπορικά διαθέσιμων μηχανών κρατήσεων δεν λειτουργούν με συνέπεια σε όλους τους τύπους συσκευών. IWBmob κάνει. Προσφέρουμε ένα πρώτο σχέδιο για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι η μηχανή κράτησής σας θα ανταποκρίνεται με ευελιξία σε όλους τους τύπους υπολογιστών και συσκευών, με έμφαση στους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Μετά από όλα, πάνω από το 25% των παγκόσμιων κρατήσεων πραγματοποιούνται σε κινητές συσκευές. Και, οι κινητές κρατήσεις αυξάνονται με ρυθμό 20% ή περισσότερο κάθε χρόνο σε πολλές χώρες. Με το IWBmob, έχετε την πεποίθηση ότι μεγιστοποιείτε τις κρατήσεις σας από όλους τους χρήστες.

Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα;
Ξεκίνα

Πώς λειτουργεί η Μηχανή Κρατήσεων

Η IWB Booking Engine μπορεί να εμφανιστεί στον ιστότοπό σας με έναν από τους δύο τρόπους (ή και τους δύο). Κάθε μέθοδος εισάγεται με μία μόνο γραμμή κώδικα. Έχετε πλήρη έλεγχο της θέσης και της εμφάνισης της μηχανής κράτησής σας. Με το IWBmob, η μηχανή κράτησής σας θα αποδίδει τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή ή μέγεθος οθόνης. Θα έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν γρήγορη κράτηση μαζί σας, προτού προχωρήσετε στην αναζήτηση αλλού.

1. Απλό κουμπί κρατήσεων
2. Widget κρατήσεων

Δείτε τις Demo Μηχανής κρατήσεων

Μερικές φορές μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Κάθε επίδειξη αντιπροσωπεύει μια αρχική σελίδα του ξενώνα. Αυτά τα demos δείχνουν την ισχύ μιας πραγματικά ολοκληρωμένης μηχανής κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας.

Επίδειξη # 1
Επίδειξη # 2

Άκρη ισχύος:  Επιλέξτε ένα από τα καινοτόμα σχέδια ιστοσελίδας για τον δικό σας δικτυακό τόπο ή επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων.

"Εγγύηση καλύτερης οικονομίας"

Μόνο το Instant World Booking προσφέρει μια εγγύηση «καλύτερης οικονομίας». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνετε την καλύτερη τιμή από τη Μηχανή Κρατήσεων. Η τιμολόγησή μας είναι ήδη χαμηλή στη βιομηχανία. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ή εξετάζετε μια άλλη υπηρεσία για τη Μηχανή Κρατήσεων, ενημερώστε μας. Εγγυόμαστε ότι θα παρέχουμε την ίδια υπηρεσία (και συνήθως καλύτερη) σε χαμηλότερη τιμή. Αν δεν μπορέσουμε να ταιριάξουμε την ανταγωνιστική προσφορά, θα σας δώσουμε δωρεάν τη Μηχανή Κρατήσεων. Γιατί να μην αυξήσετε το περιθώριο κέρδους σας σήμερα;

Τιμολόγηση

Ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης για κάθε προϋπολογισμό και επίπεδο εξυπηρέτησης

Instant World Booking ειδικεύεται στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων μηχανών κρατήσεων για τους συνεργάτες μας. Αναγνωρίζουμε ότι οι ανάγκες των συνεργατών μας, οι προϋπολογισμοί και η πολυπλοκότητα ποικίλλουν σημαντικά. Μπορούμε να προσφέρουμε τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Τι πρέπει να ξέρετε

Εξατομικευμένη ενσωμάτωση στον ιστότοπό σας

Η μηχανή κράτησής σας είναι πλήρως προσαρμόσιμη και εξατομικευμένη στον ιστότοπό σας. Ακόμη και το κόστος είναι εξατομικευμένο με τις πολλές ευέλικτες επιλογές μας, μέχρι τις επιλογές μηδενικού κόστους. Παρέχουμε δωρεάν βοήθεια εγκατάστασης και εγκατάστασης.

Άμεσες κρατήσεις

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν απευθείας κράτηση από τον ιστότοπό σας, μεγιστοποιώντας τις απευθείας κρατήσεις σας και την κερδοφορία του ιστότοπού σας. Οι ιστότοποι χωρίς δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης μπορούν να χάσουν έως και το 85% των επισκεπτών τους. Αυτοί οι χαμένοι πελάτες μετακινούνται γρήγορα για να βρουν καταλύματα αλλού.

Περιλαμβάνεται διαχείριση ημερολογίου

Με την απλή και διαισθητική διασύνδεσή μας, διαχειριστείτε τις τιμές σας, τη διαθεσιμότητα ημερολογίου, τις ελάχιστες διαμονές, τις προωθητικές εκπτώσεις, τις εποχιακές χρεώσεις κλπ.

Πλήρης προστασία για "Μη εμφάνιση" (αποτυχία άφιξης) και ακυρώσεις

Δεν είναι διαθέσιμη από άλλους παροχείς υπηρεσιών, αλλά αυτή η δυνατότητα αυξάνει την ασφάλεια των κρατήσεων σας με εγγυημένες καταβολές πληρωμών. Μην ανησυχείτε ποτέ ξανά για αργά ακυρώσεις ή επισκέπτες που δεν εμφανίζονται. Αυτό το χαρακτηριστικό εγγυάται ότι εξακολουθείτε να πληρώνεστε για αυτές τις ακυρωμένες κρατήσεις.

Συλλέξτε οποιοδήποτε ποσό κατάθεσης

Μόνο το Instant World Booking σάς επιτρέπει να επιλέξετε το ποσό κατάθεσης που επιθυμείτε να συγκεντρώσετε από τους πελάτες σας, μέχρι και 100%. Οι υψηλότερες καταθέσεις αυξάνουν την ασφάλεια των κρατήσεων σας. Και, οι πιστωτικές κάρτες επαληθεύονται για κάθε κράτηση. Συγκρίνετε με άλλους παρόχους που περιορίζουν τις καταθέσεις στο 10%.

Βολικές μέθοδοι πληρωμής

Αν επιλέξετε την άμεση είσπραξη των καταθέσεων κατά την επιβεβαίωση, θέλετε να λάβετε τα χρήματά σας εύκολα. Προσφέρουμε πολλαπλές μεθόδους πληρωμής που διευκολύνουν την παραλαβή των χρημάτων σας, σχεδόν σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου.

Πολύγλωσσο και πολλών νομισμάτων

Για να καταγράψετε περισσότερες κρατήσεις, πρέπει να στοχεύσετε μια μεγάλη και διαφορετική βάση πελατών. Η μηχανή κράτησής σας περιλαμβάνει πολλές γλώσσες και δυνατότητα πολλαπλών νομισμάτων. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τις τιμές και τις πληρωμές στο δικό τους νόμισμα και να επιβεβαιώνουν την κράτησή τους στη δική τους γλώσσα. Αυτό αυξάνει την εμπιστοσύνη και μειώνει τη δυνατότητα σύγχυσης όσον αφορά το κόστος.

Πάρτε ένα κουμπί 'Κάντε κράτηση τώρα' στο Facebook

Το Facebook είναι πολύ σημαντικό για τους ξενώνες backpacker, τα οικονομικά ξενοδοχεία και τα ανεξάρτητα καταλύματα. Με πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες, και αυξάνεται κατά 15-20% κάθε χρόνο, θα πρέπει να είναι σημαντικό και για εσάς. Αποκτήστε ένα κουμπί "Κάντε κράτηση τώρα στο Facebook" και συνδέστε το με το μηχανισμό κράτησης θέσης σας IWB. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορούμε να το εγκαταστήσουμε και για εσάς.

Φυλάξτε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες και λογισμικό τρίτων

Σε αντίθεση με ορισμένους παρόχους, το Instant World Booking δεν απαιτεί να χρησιμοποιείτε τα συστήματα μπροστινών γραφείων μας, τον διαχειριστή καναλιών ή άλλες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων. Απλά θέλουμε να αυξήσετε τα κέρδη σας και να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τη μηχανή κράτησης. Instant World Booking λειτουργεί πολύ καλά με συστήματα τρίτων. Μπορεί να χρησιμοποιείτε όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες και παρόχους.

Χωρίς υποχρέωση

Για όλες τις επιλογές των μηχανών κράτησής μας, δεν υπάρχουν έξοδα εγκατάστασης, πληρωμές και καμία υποχρέωση. Χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις άλλες υπηρεσίες μας για ξενώνες, διαμερίσματα και boutique ξενοδοχεία.

Περισσότερες υπηρεσίες

Για πάνω από μια δεκαετία, το Instant World Booking βοηθά τους ξενώνες και τα καταλύματα όπως και εσάς, αυξάνοντας τα περιθώρια κέρδους και εξοικονομώντας χρήματα με μια μηχανή κρατήσεων στην ιστοθέση τους. Έχουμε βγάλει μερικά άρθρα από τα αρχεία μας. Δημοσιεύθηκε το 2007, τα άρθρα αυτά χρησιμεύουν ως απόδειξη της μακροζωίας μας και της δέσμευσής μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας μηχανών κρατήσεων:

Άρθρο αρχειοθέτησης 1 - Εύκολη κρατήσεις μέσω διαδικτύου από τον ιστοχώρο του ξενώνα σας - εισπράξτε έως και 100% κατά την κράτηση
Άρθρο αρχειοθέτησης 2 - Πώς να μην ανησυχείτε ποτέ για μη εμφάνιση (όταν οι επισκέπτες δεν εμφανίζονται στον ξενώνα σας) και ακυρώσεις
Άρθρο αρχειοθέτησης 3 - Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες απευθείας από την ιστοσελίδα του ξενώνα σας