HostelEarth.com - Prijavite se da biste dobili više instant rezervacija za vaš hostel. Saznajte kako vam naše usluge mogu pomoći u upravljanju zalihama, mehanizmima za rezervacije, marketingu društvenih medija i izloženosti tražilicama.

Registrirajte svoje vlasništvo na HostelEarth.com. Apsolutno je besplatno! Naše usluge savršeno su prilagođene hostelima, privatnim apartmanima i povoljnom smještaju svih vrsta. Uvrstite se na popis i odmah započnite dobivanjem mrežnih rezervacija. Bez obzira na to je li vaše imanje veliko ili malo, gledajte kako se vaša izloženost na mreži povećava kao nikad do sada.

Radite s nama, prijavite se, prijavite se u svoj hostel, opremite svoj dom, svoj hostel

Bez obzira na to kako mjerite profit, Instant World Booking može drastično povećati povrat ulaganja (ROI). Evo kako: Instant World Booking naplaćuje samo 8% provizije za online rezervacije, najniže dostupne u industriji. Vjerojatno već znate da većina mrežnih usluga naplaćuje najmanje 12% -30%. Dakle, čak i ako koristite više mrežnih putničkih agencija (OTA), profitna marža povećava se sa svakom rezervacijom koju primite HostelEarth.com.

Započnite

Pravilno izvedena marketinška strategija može povećati profitnu maržu vašeg hostela za čak 20% u jednoj godini. Internetski alati koji su vam potrebni uključuju pravilno upravljanje zalihama, društvene mreže, povećanje „kumulativne“ izloženosti tražilice i smanjenje internetskih troškova provizije. Pogledajte glavne razloge zbog kojih besplatan popis na Instant World Booking mreži započinje s postizanjem ovih ciljeva:

Saznajte više


Naše usluge

Online rezervacije

Steknite više rezervacija iz naše globalne marketinške mreže. Povećajte profitnu maržu s niskom stopom provizije od 8%. Usporedite s većinom ostalih web-mjesta za rezervaciju koja naplaćuju najmanje 12% -30%.

Booking engine

Bolji pokretački mehanizam prilagođen vašoj web stranici. Odgovarajući web dizajn s IWBmob tehnologijom. Saznajte više o našim jamstvima za najbolju ekonomiju i pogledajte demonstracije.

Upravljanje kanalima

Ažurirajte dostupnost i cijene na jednom mjestu, istovremeno sinkronizirajući sve kanale za rezervaciju. Povežite se s desecima najvažnijih web mjesta za rezervaciju.

Posebne i besplatne ponude

Novo za 2023! Ove nenadmašne ponude nudimo vama, našim partnerima Hostela i hotela. Ali požuri! Te su ponude dostupne samo ograničeno vrijeme.

Video marketing za hostele i hotele

Video povećava angažman kupaca i može dovesti do 50% bržeg rasta prihoda. Također može povećati rezervacije za 80% s web stranica hostela. Izrađujemo pristupačne video zapise vašeg hostela.

Affiliate programi Hostel marketing

Affiliate program

Zaradite novac svojom web stranicom. Pridružite se nekom od naših partnerskih programa i unovčite promet na vašoj web stranici. Pogledajte naše demonstracije i započnite za samo 10 minuta.

Lanci hostela (grupe)

Za lance hostela i grupe hostela, IWB nudi rješenja prilagođena rezervacijama. Lanacni račun omogućuje vam upravljanje svim vašim entitetima sa samo jednim računom.

Link do nas

Zaradite novac jednostavnim partnerskim vezama. Dostupni svima koji imaju web lokaciju ili račun društvenih medija, koristite naše automatizirane veze za dobivanje provizija na preporuke.